לקוחות יקרים, לא ניתן כרגע לבצע הזמנות באתר.
הזמנות באתר מתקבלות עד יום רביעי הזמנה לחמישי ושישי תתאפשר מיום ראשון תודה ושבת שלום

4 טיפים לאחסון נכון של האוכל

אחסון מזון הוא מונח המתייחס לפעולת אחסון מזון לשימוש עתידי. תהליך אחסון המזון יכול להתבצע בדרכים שונות, החל מקניית שימורים ועד להקפאת מזון. שיטות אחסון המזון הנפוצות ביותר הן קירור ושימורים. הקירור נעשה על ידי מקרר, בעוד שקופסאות שימורים עושות שימוש בלחץ וחום כדי לאטום את האוכל היטב ולמנוע חדירת אוויר וחיידקים שמביאים להתקלקלות מהירה של האוכל. הרי בסופו של יום, פתרון כמו מקררים תעשייתיים יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ בכל הנוגע ליכולת לאחסן מזון כהלכה.

שפע של פתרונות אחסון אוכל

תהליך אחסון המזון בצנצנות או קופסאות שימורים היה בשימוש עוד מימי קדם. הדוגמה המוכרת ביותר לכך נמצאה בסין בסביבות 4,000 לפני הספירה, שם היא שימשה לשימור בשר ודגים שלא נועדו לצריכה מיידית.

בעבר, אחסון מזון נעשה בעיקר על ידי אנשים שהיו להם הרבה כסף ומקום לאחסן את האוכל שלהם. אחסון מזון יכול להתבצע בדרכים רבות. יש אנשים שמשתמשים במקררים ומקפיאים בעוד שאחרים משתמשים במזווה או ארונות. אחסון מזון הוא נושא מסובך מכיוון שיש כל כך הרבה סוגים שונים של מזון. זה יכול להיות קשה להבין את הדרך הטובה ביותר לאחסן כל סוג של מזון.

חלק חשוב בכל משק בית היום – אופן אחסון האוכל

אחסון מזון הוא חלק חשוב בכל משק בית. זו הדרך להבטיח שלמשפחה יש מספיק אוכל ולא תשאר רעבה. ישנן דרכים שונות לאחסן מזון, מהשיטות הפשוטות ביותר כמו שקיות וטאפרוור, ועד למורכבות יותר כמו אחסון מזון לטווח ארוך. שלושת המזונות המובילים לאחסון לטווח ארוך הם שימורים, דגנים ומוצרים יבשים.

בעידן המודרני, אחסון מזון הפך להכרח. כל אחד צריך דרך לאחסן את האוכל שלו למצבי חירום או כאשר הוא לא מסוגל להגיע למכולת. אחסון מזון הוא חלק חיוני מחיינו ואנו צריכים לעשות זאת. עם זאת, זה יכול להיות מאתגר למצוא את המקום הטוב ביותר בבית שלך לאחסן את כל המזונות השונים. המקומות הטובים ביותר הם בדרך כלל בארון או על גבי המקרר, אך אזורים אלה הם לרוב צפופים ומבולגנים. לפיכך יהיה רצוי לבצע תכנון חכם בעניין הזה.

הבחירה המועדפת – אחסון במקרר

אחסון מזון במקרר זו דרך לשמר את פריטי המזון שיש לכם טריים לאורך זמן רב. זה עוזר לך למנוע מהאוכל להתקלקל וגם חוסך לך כסף על ידי מניעת בזבוז. תהליך הקירור כולל שמירה על הטמפרטורה מתחת ל-4 מעלות צלזיוס, שהיא טמפרטורה בטוחה לרוב המזונות. הטמפרטורות הנמוכות מאטות את צמיחת החיידקים ועוזרות לשמר את המזונות לפרקי זמן ארוכים יותר.

מקרר הוא כלי המסייע באחסון מזון ויכול לעזור לשמור על טריות המזון לפרק זמן גדול. זה יכול לשמש גם כמקום לאחסון פריטים אחרים כגון משקאות או שאריות של אוכל שלא סיימתם. מקרר מקצועי הוא מקרר עם תכונות מתקדמות כגון בקרת טמפרטורה, בקרת לחות ובקרות תאורה. תכונות אלו נועדו לשפר את איכות המזון המאוחסן בו. למקרר מקצועי יש יעילות אנרגטית גבוהה יותר מהסטנדרטי, מה שהופך אותו למכשיר ידידותי לסביבה.

לפרטים והזמנות

האתר נסגר להזמנות ראש השנה, החנות תהיה פתוחה לרכישה ללא הזמנות בערב החג החל מ 06:00 - 13:00

לקוח יקר, האתר יסגר להזמנות ביום רביעי בשעה 10:00 (שוק האוכל פתוח ביום שישי)

לקוח יקר,
* האתר יסגר להזמנות ביום רביעי בשעה 10:00.
* הזמנות בתקופת החגים יתקבלו באיסוף בלבד.
* שוק האוכל פתוח ביום שישי

רשום לאתר? התחבר כעת

  • לחצו כאן על מנת להמשיך בתהליך הרכישה ללא יצירת חשבון.
  • במידה ותרצו ליצור חשבון בחרו את כל המוצרים ובעמוד התשלום סמנו ✓ ב"פתיחת חשבון" והזינו סיסמה רצויה

שימו לב כי לקוחות רשומים מקבלים 5% הנחה בזמן הרכישה

דילוג לתוכן